+306974344360 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΡΙΤΗ, ΧΙΟΣ chalkiasmichalis@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 

Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ
 Ενοικίαση Αυτοκινήτου – Rent a Car Χίος

 

Η εταιρεία Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ είναι περήφανη που προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν παράδοση του αυτοκινήτου της επιλογής τους στο αεροδρόμιο της Χίου. Κατανοούμε ότι η άφιξη σε ένα νέο μέρος μπορεί να είναι ένας πολύτιμος χρόνος για τους επισκέπτες, γι' αυτό επιδιώκουμε να καταστήσουμε την εμπειρία τους όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές ενοικίασης, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας της ενοικίασης, της περιόδου και του τόπου παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Η εταιρεία Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν παράδοση του αυτοκινήτου της επιλογής τους στο αεροδρόμιο της Χίου. Όταν φθάσετε στο αεροδρόμιο της Χίου, θα σας υποδεχθεί ένα μέλος της ομάδας μας με το επιλεγμένο αυτοκίνητο. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Η εταιρεία Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ προσφέρει δωρεάν παράδοση του επιλεγμένου αυτοκινήτου στο λιμάνι της Χίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε να ενοικιάσετε και να το παραλάβετε άμεσα κατά την άφιξή σας στο λιμάνι της Χίου. 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ

Δείτε την λίστα με τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που διαθέτουμε και κάντε άμεσα την κράτησή σας...

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να κάνετε κράτηση το αυτοκίνητο που επιθυμείτε ή για οποιαδήποτε απορία σας...

Περισσότερα