+306974344360 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΕΡΙΤΗ, ΧΙΟΣ chalkiasmichalis@gmail.com
hero image
 
 
 
   
     
     
     
 

Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ
Ενοικίαση Αυτοκινήτου – Rent a Car Χίος

Η Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ είναι μια αξιόπιστη και καταξιωμένη εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων που έχει την έδρα της στην πανέμορφη Χίο. Με μια εκτενή γκάμα αυτοκινήτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η εταιρεία μας δεσμεύεται να προσφέρει στους πελάτες μας μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί της Χίου.Όταν επιλέγετε την Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στη Χίο. Η εταιρεία μας διαθέτει μια ποικιλία αυτοκινήτων, από μικρά και οικονομικά μοντέλα μέχρι πολυτελή αυτοκίνητα, προσαρμοζόμενα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη. Είτε έχετε ανάγκη ένα αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε τα μνημεία και τις φυσικές ομορφιές του νησιού, είτε για επαγγελματικούς λόγους, θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στην Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΠΑΡΟΧΕΣ
 
 
  Πλοηγός GPS
  Παιδικά καθίσματα
  Μικτή ασφάλιση
  Δυνατότητα επιπλέον οδηγού εντελώς δωρεάν
  Δωρεάν παράδοση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο
  Δωρεάν παράδοση αυτοκινήτου στο λιμάνι
 
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα απολαύσετε μια άνετη και αξέχαστη εμπειρία.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Ασφάλεια & Επαγγελματισμός

Κατανοούμε ότι η άνεση και η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας για τους πελάτες μας. Για αυτόν τον λόγο, στην Rent a Car ΧΑΛΚΙΑΣ, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην καλή συντήρηση και την τεχνική επιθεώρηση των αυτοκινήτων μας, προκειμένου να εξασφαλίζουμε ότι κάθε όχημα είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργίας και ασφαλές για την οδήγηση. Όλα τα αυτοκίνητα μας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους πριν και μετά από κάθε ενοικίαση, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Επιπλέον, η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που είναι πάντα πρόθυμοι να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας και θα σας παρέχουν πλήρεις πληροφορίες για τους όρους ενοικίασης και τις διαθέσιμες επιπλέον υπηρεσίες.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Αναζητάτε την ιδανική λύση μετακίνησης για τις διακοπές σας στη Χίο ; Τότε μην περιμένετε περισσότερο! "


Η εταιρεία μας προσφέρει ευέλικτα πακέτα ενοικίασης, από οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι πολυτελή οχήματα, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ